Les ajudes a la Ciutat de la Llum és l’enèsim capítol de la irresponsabilitat de la Generalitat

I tornem sobre la Ciutat de la Llum. Ja s'ha fet pública la decisió de la Comissió Europea. A falta de més informació sembla que el que es diu és que s'han de tornar els diners... a l'erari públic. Però si la Ciutat de la Llum la va construir la mateixa Generalitat! Què hi faràn? I el més greu és que ja ho veien vindre. Ho tenen ben fotut per a desmbolicar aquesta torca. El problema és que ni és l'única ni la més grossa.
NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha qualificat de “crònica anunciada” el dictamen de la Comissió Europea de la Competència que declara il·legals les subvencions atorgades per la Generalitat a la Ciutat de la Llum. “És una mostra més de com ha actuat durant anys i anys el govern autonòmic, concedint milions d’euros públics a projectes faraònics com la Ciutat de la Llum o Terra Mítica, que s’han convertit en autèntics pous sense fons”.

Torró considera que la “irresponsabilitat” del Consell “és infinita i el cas de la Ciutat de la Llum és un més del malbaratament en la gestió dels fons públics. La decisió de la CE sols fa que corroborar el que venim advertint des d’Esquerra Unida des de fa temps. Exigim a Fabra que done respostes sobre què pensa fer el Consell al respecte aquesta situació”, demana.

Per al diputat de la formació d’esquerres, els problemes que han rodejat a la gestió de la Ciutat de la Llum “són ja molt antics i el sector de l’audiovisual valencià, no ha sigut estimulat per aquest megaprojecte. Més bé ha passat just el contrari, perquè hi hagut un creixement de productores estrangeres però de no de l’audiovisual valencià”, lamenta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)