EUPV reclama una política “seriosa” d’ajudes als afectats pels incendis

La gent de l'Alcalatén encara està esperant les ajudes promeses després de l'incendi que va assolar aquesta comarca el 2007. Sí, com ho llegiu, han passat 5 anys i el Consell no va posar la part que li corresponia (el Govern central, sí, per contra) i les ajudes no han arribat. Açò vé a compte dels anuncis d'ajudes que ja ha publicitat el Consell. Nou milions, sembla. Ja coneixeu la dita del gat escaldat, no ens podem refiar ni una mala micona. Ja sabeu, uns personatges que pressumien de les bondats de la seua política mentre retallaven els diners per a prevenció i extinció, no mereixen cap confiança.

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EUPV): “Si el Consell no té diners que obliguen al Govern central a aportar els fons”

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV, Lluís Torró ha demanat, en referència a les ajudes anunciades pel Consell als pobles afectats pels incendis, que “no passe el que ha passat en altres casos en els que la Generalitat, per practicar el victimisme, ha acabat perjudicant als afectats per no posar els diners que havia compromès”. “Si atorguen ajudes que les atorguen de veritat”, ha afegit. Així, Torró ha reclamat una “política d’ajudes seriosa i real que arribe als seus destinataris últims”.

El diputat d’esquerres també ha demanat al Consell que “si no tenen diners, que no els tenen, per a finançar les ajudes, que obliguen al Govern de Madrid, que hui en dia és del seu mateix partit, a aportar eixos diners fent el que siga necessari”. “O és que les emergències soles són les que afecten als poders financers?”, s’ha preguntat Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)