La consellera Johnson està condemnant a la ruïna a les poblacions de l’interior

No tinc el cos massa predisposat per a comunicar-vos açò. Hui està cremant-se la Mariola. L'incendi ha començat quasi al mateix temps que acabavem el debat sobre els incendis de Cortes i Andilla a Les Corts. Esperem que ho puguen controlar, amb el vent de llevant podria arribar fins Biar. Els incendis s'han produït a poblacions d'interior, lògicament on més massa forestal hi ha. Mentre ací (a Les Corts) pressumeixen de les bondats de la seua politica (ho feien quan els focs no eren massa grans i ho fan ara amb 50.000 Ha cremades), al DOCV retallen les ajudes per al turisme d'interior. Vergonya? No la coneixen.

NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida denuncia la retallada en difusió dels recursos turístics de l’interior del País Valencià

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha criticat la retallada per part de la Conselleria de Turisme en les ajudes a la difusió dels recursos turístics de les poblacions de l’interior del nostre país. Segons l’ordre 23/2012 publicada hui en el DOCV, la Conselleria retalla 112.000 euros i, per tant, les ajudes queden en 448.000 euros. Torró ha assenyalat que “les poblacions de l’interior ja tenen dificultats i compten únicament amb el turisme per a prosperar”. Així, “si la consellera Johnson es dedica a retallar-los les ajudes, els està condemnant”, ha afegit.

Torró considera una “notícia lamentable” aquesta retallada, “especialment tenint en compte que els devastadors incendis han afectat a nombroses poblacions de l’interior del País”. El diputat d’esquerres sosté que la consellera Johnson ha triat “el pitjor moment per a traure la tisora” en aquest àmbit. “Com pensa la Conselleria contrarestar aquesta retallada? O pensa la consellera deixar desemparades a aquestes poblacions?”, s’ha preguntat Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)