Les responsabilitats penals de la cúpula de la CAM són evidents

Disculpeu el retràs en penjar aquestes notes al bloc però ha estat un cap de setmana de bojos a causa dels incendis. El divendres la fiscalia anunciava que pensava acusar a la cúpula de la CAM. I allò que et vé al cap de seguida és: ja era hora! La temeritat dels directius de la CAM en la seua gestió ha estat tan evident que açò hauria d'haver-se produït molt abans. Els polítics del PP (sobretot) tracten de justificar-se dient que ens havíem cregut rics. I no és cert Ens havíen fet creure rics (ells, entre altres). Ara estem pagant les conseqüències. El problema és que no les paguen tots igual. Alguns segueixen enriquint-se sense mesura, guanyant-ne a pilots (entre altres coses comprant deute públic), evadint impostos, beneficiant-se d'amnisties i paradisos fiscals i pagant-ne molt pocs d'allò que declaren. La majoria en canvi, s'ho passa molt malalment per arribar a finals de mes, per mantindre el negociet obert, per pagar l'hipoteca o, fins i tot, per assegurar el dinar a la taula. I amb l'espasa de Damocles de l'assalt contra la seua salut amb el desmantellament de la sanitat pública. En aquestes condicions, que alguns dels responsables de disbarats monumentals com el que ha passat a la CAM se n'hagen anat a casa amb desenes de milions d'euros a la butxaca és inqualificable. Esperem que darrere dels de la CAM vagen els de Bancaixa i que no s'ature ací. Però si la població no pren consciència dels problemes i es decideix a eixir al carrer i demostrar que no està disposada a que li prenguen més el pèl i el suor del seu treball, ens espera un futur molt negre en mans d'aquesta barreja de voltors i vampirs financers que controlen el món.

Torró reclama la depuració de les responsabilitats polítiques pel saqueig i enfonsament de la CAM

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV, Lluís Torró ha assenyalat hui que "ja era hora que la Fiscalia actuara contra els saquejadors de la CAM". "Lògicament, és més que probable que hi hagen responsabilitats penals a depurar", ha afegit Torró. "Això si, les responsabilitats polítiques s'hauran de depurar per la via parlamentària", ha explicat.

El diputat d'Esquerra Unida, membre de la Comissió de la CAM en Les Corts, ha advertit que "inclús estant sub iudice, s'hauran de depurar les responsabilitats polítiques del saqueig i enfonsament de la CAM". Torró ha assenyalat que la Comissió de la CAM en Les Corts "és sense dubte exactament el contrari a la necessària depuració de responsabilitats polítiques".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)