Castellano ha de fer públic l’informe sobre l’incendi de Penàguila

Cada vegada sembla més evident que estan amagant alguna cosa. Perquè no volen fer públic l'informe de TRAGSA sobre l'accident de Penàguila? Açò és la cirera que corona el pastís (pastissot, més bé) de les tragèdies forestals que hem patit aquest estiu. No sols s'han dedicat a marginar la política de prevenció d'incendis (i això no vé d'ara sinó de molt lluny), a retallar el poc que feien en aquesta matèria fins a fer-la pràcticament desaparéixer, a retallar brutalment en els mitjans humans d'extinció, a negar l'evidència del fracàs de la política del Consell,... No, per acabar-ho d'adobar es dediquen a tirar terra davant un accident gravíssim que li ha costat la vida a 2 persones i n'ha ferit a altres 4. Poc es pot comentar més: greu, molt greu, i absolutament vergonyós.

NOTA DE PREMSA

EUPV demana al Consell que intercedisca i obligue a Tragsa a entregar el document

El portaveu adjunt d’EUPV a Les Corts, Lluís Torró, ha acusat a la Conselleria de Governació “d’estar actuant amb moltíssima opacitat. És incomprensible que Tragsa es negue a entregar als representants dels treballadors l’informe sobre aquest incendi que costà la vida de dos persones. Això ens fa pensar que estan intentant amagar alguna cosa, fet que seria d’una gravetat immensa”, assenyala.
 
Torró ha sol·licitat a la Conselleria de Governació l’informe de Tragsa, “i en el cas que no el tinguera, que actuara d’immediat per a que li’l entreguen. És imprescindible la transparència total en un cas d’aquest tipus”.
 
El parlamentari d’esquerres visità fa uns dies precisament el lloc de l’incendi a Penàguila, “i podem confirmar que les denúncies dels treballadors tenen una base molt sòlida, perquè en eixe lloc fer un contrafoc era un suïcidi, tal i com és va demostrar”, explica.
 
Esquerra Unida reclama “llum i taquígrafs en aquest cas. És intolerable que s’hagen perdut dues vides i estigam patint una clara manca de transparència. Exigim l’actuació immediata del Consell”, reclama.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)