Bonig no reconeix l’atemptat urbanístic de les torres "Gemelos 28" de Benidorm

Hem preguntat que farà el Consell davant la sentència del Tribunal Suprem que anula la llicència (i amb ella tot el procediment urbanístic) de la barbaritat de les torres "Gemelos 28" a Benidorm. No vaig a explicar-vos tota la història, podeu llegir-la a aquesta pàgina web. Tan sols dos detalls. És una transgressió perpetrada amb alevosia contra el domini públic martítim-terrestre (mireu la foto, són les dues torres blanques). L'ha perpetrada el que algun blogger ha qualificat com a "terminator", el constructor (i, pel que sembla, amo de Benidorm: PP i PSOE mengen de la seua mà per igual), Enrique Ballester.


NOTA DE PREMSA
 
El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró ha preguntat aquesta vesprada en la comissió de Medi Ambient, a la consellera Isabel Bonig, sobre com i quan executarà el Consell la sentència del Tribunal Suprem que anul.la els permisos atorgats per a la construcció de les dos torres ‘Gemelos 28’ del Racó de l’Oix de Benidorm. “Lamentablement no ens ha sorprès la resposta de la consellera qui ha assegurat que van a esperar per si es presenten recursos. Possiblement els recursos que esperen són els del constructor. Ens sembla increïble que el Consell no actue després de la decisió jurídica del Tribunal Suprem, la qual demostra que els interessos econòmics han estat per sobre de l’interès general i la política al servei de l’especulació durant anys”.
 
Torró ha recordat que aquest projecte, que va veure la llum l’any 1988 “ja va nàixer amb la claríssim intenció de botar-se la Llei de Costes. El Consell no hauria de tenir altra eixida que preveure la restauració de la zona, tal i com estava abans que entraren a construir un monstre de dimensions descomunals amb una tramitació que ara es demostra viciada des del principi pels interessos especulatius, i il·legal des del seu inici, tant per l’actuació de l’Ajuntament com la del Consell”, afirma.
 
El parlamentari d’Esquerra Unida ha reclamat a Bonig una actuació seriosa al respecte d’aquesta qüestió, “d’altra manera s’estarà protegint, com sempre, l’especulació i la connivència política. Aquestes torres representen molt bé el model que ens ha portat on estem”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)