Esquerra Unida cedeix les retribucions dels diputats del dia de la Vaga a Pobresa Zero

De nou demane disculpes per haver abandonat durant un cert temps el bloc. Des de la vaga general cap ací han concorregut diverses circumstàncies que ha fet minvar la meua presència a les xarxes. A més d'algunes estrictament personals, remarque sobretot l'inici del treball en els pressupostos que ens duen de cap. Com que ja em començava a agafar una miqueta de vergonya he decidit obrir un parèntesi entre esmena i esmena i penjar vora deu entrades que tenia pendents. La primera, aquesta, és la més extemporània sobretot per als que la llegiu a través de twitter. No té massa misteri, així que la comentaré molt breument. Com que Les Corts no ens descompten res per haver fet vaga (no hi vam anar el dia 14 de novembre) donarem el que ens correspondria a eixe dia de sou i el donarem a Pobresa Zero. Ací teniu l'explicació.


NOTA DE PREMSA


El grup parlamentari d’esquerres ha anunciat que la quantitat de les retribucions dels cinc diputats d’EUPV que demà faran vaga, aniran destinades a la Coordinadora d’ONG i a la seua campanya Pobresa Zero. Marga Sanz, Ignacio Blanco, Lluís Torró, Marina Albiol i Esther López Barceló faran així la seua aportació “a una causa justa. Volem que aquestos diners tinguen una utilitat social”, ha avançat Sanz.

No sols els cinc diputats d’EUPV faran aquesta acció, tot el personal i la diputada provincial d’EUPV que fan vaga demà destinaran les retribucions al projecte del banc d’aliments de València, i els càrrecs públics dels ajuntaments del País Valencià faran el mateix, destinant les aportacions en aquest cas a la partida d’Emergència Social.

Sanz ha manifestat: “el nostre lloc demà estarà al carrer, mostrant la nostra oposició a les retallades i al desmantellament de l’Estat del Benestar que està executant el govern de Rajoy, així com per l’exigència d’una convocatòria de referèndum”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)