La conselleria de Turisme no admet que no vol fer un aval per garantir la construcció del Pavelló de Pedreguer, i culpa a l’ajuntament

I ací va la primera de tres notetes sobre La Marina Alta, aquesta d'esports i les altres dues (que comentaré plegades) sobre sanitat. La Generalitat li dedica cada vegada menys diners a l'esport (vegeu el debat que us vaig penjar l'altre dia). Però és que a més de la mala gestió ens prenen el pèl quan els preguntem sobre qualsevol cosa. Resulta escandalós i desesperant.

NOTA DE PREMSA

EUPV considera una pressa de pèl la contestació de la conselleria en relació a la no construcció del Pavelló esportiu de Pedreguer.

El col·lectiu comarcal d’EUPV afirma que la conselleria no vol fer cap aval, i a més, la mateixa, culpa de la no construcció del pavelló a l’ajuntament, fent una fugida cap avant, afirmant que la mancança de la construcció és perquè l’ajuntament no ha tramès la documentació requerida, quan tothom sap que no es fa perquè el Consell no vol garantir el pagament de les despeses.

El col·lectiu d’esquerres considera inacceptable que la conselleria afirme i vulgui que l’ajuntament de Pedreguer s’endeute per fer el Pavelló, i pague interessos als bancs, per fer una obra, quan ja li deu al mateix ajuntament, més de mig milió d’euros en altres conceptes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)