VAERSA està procedint de manera indecent i cal depurar responsabilitats, no es pot jugar d’aquesta manera amb la vida de les persones

Sí, com podreu llegir més avall, els treballadors acomiadats de VAERSA s'han assabentat que anaven a ser-ho perquè hi ha una llista il·legible circulant via e-mail. Un error? Podria ser, però, error o no, és cruel i intolerable. I això no és el pitjor. Ja vam denunciar que la documentació que justificava l'ERO (elaborada, com no, per una consultora privada per una sucosa quantitat) deixava la porta oberta a l'acomiadament testicular (mireu aquesta entrada i no passeu per alt els comentaris). Ara es confirma. Tot i que el document indica les causes que justifiquen l'acomiadament en alguns casos, a la majoria no s'indica absolutament res. Çò és, se'n van al carrer perquè els passa per les parts nobles del cos als responsables del PP. I ja podeu imaginar-vos a qui els haurà tocat. De segur que no als llepaculs malfaeners...

NOTA DE PREMSA

EUPV denuncia que els treballadors de VAERSA s’han assabentat del nom dels acomiadats per una filtració

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha denunciat que circula una llista escanejada, de difícil lectura, que explicita les raons i els noms de cada acomiadament en VAERSA. “Resulta sorprenent i indignant que a la majoria dels casos no s’indique cap causa”, ha declarat Torró qui considera que “sembla evident que el que s’està fent és una purga política”. “Com ens temíem, els diners emprats en consultories sols aprofita per revestir d'una pretesa objectivitat el que és una decisió arbitrària i injustificable”, ha afegit el parlamentari autonòmic.

Torró considera que la consellera Bonig està “netejant VAERSA de persones compromeses, les més valuoses per la seua implicació amb el treball que realitzen”. “El crim que es perpetra contra els espais naturals, particularment, és doble: qualitativament i quantitativament. Una reducció dramàtica i brutal”, ha afegit.

"La política de retallades de Fabra se’n fa un fart amb els dèbils, els treballadors en aquest cas, i amb serveis essencials com, per exemple, els de caràcter ambiental. No sols ens està fent més pobres ara, està posant en risc el nostre futur. Exigim la supressió immediata de l’Expedient de Regulació d'Ocupació de VAERSA i un replantejament global de la política mediambiental del Consell, incloent-hi la de personal”, ha declarat Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)