El Consell ha d'explicar la manca de saldo en les targetes de gasolina d’agents forestals

El que faltava. Les retallades sembla que afecten, de nou (no és la primera vegada), a la capacitat dels agents mediambientals d'omplir els dipòsits dels seus vehicles. Ja m'explicarà algú com podran fer la seua feina! I és que els impagaments (que sembla l'explicació més plausible a hores d'ara) són generals, no s'escapa cap activitat pública... tret dels interessos bancaris. Això podríem fer! Els agents no es dediquen només a la prevenció d'incendis, les seues tasques són variadíssimes però també juguen un paper important en aquesta qüestió. Ho dic perquè estem a l'hivern i la probabilitat de grans incendis és menys intensa que a les estacions més càlides. Però el vent és un greu factor de risc i a la Marina Alta (una de les comarques més afectades per açò que estem denunciant) van haver quatre incendis la setmana passada. No es pot jugar amb foc, i, en aquest cas, no és només una frase feta.

NOTA DE PREMSA

Torró adverteix de la perillositat de la situació “atenent a més a l’alerta taronja que estem passant per vents”

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha denunciat la situació per la què travessen els agents forestals del País Valencià, els quals estan tenint problemes de repostatge als seus vehicles, ja que les targetes, almenys d’una gasolinera, no compten amb saldo, i per tant no poden omplir els tancs dels seus vehicles. Esquerra Unida presentarà una bateria de preguntes en Les Corts al respecte i demanarà explicacions a la consellera Bonig.
 
Torró afirma que han estat diverses les queixes rebudes al seu grup parlamentari respecte aquesta situació. “Agents de la zona de l’interior de Castelló i de la comarca de la Marina ens han comunicat aquesta situació que està impedint que desenvolupen la seua tasca perquè no poden repostar les seus vehicles. En concret, ens han explicat que tenen targetes de dues gasolineres. Una d’elles no funciona per manca de saldo, i l’altra té la problemàtic que les estacions de servei són menys i estan ubicades en l’autopista, cosa que impedeix l’accés dels agents amb més facilitat”.
 
El parlamentari d’esquerres considera que la consellera Bonig “ens haurà d’explicar què està passant amb aquestes targetes, si el problema són els impagaments de la Generalitat, perquè el que és intolerable és que els agents no puguen actuar davant una situació d’urgència perquè no tenen gasolina als seus vehicles”, lamenta i recorda que la perillositat és doble “si tenim en compte l’alerta taronja que estem vivint aquestos dies a conseqüència del vent”, subratlla. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Qualitat democràtica i vergonya aliena