L’actitud de Fabra davant les veïnes i veïns que l’esperaven a la porta de l’Ajuntament d'Alcoi és indecent

Fabra ha vingut a Alcoi, a donar-se olla. En això són els millors, no els tenen "auela", com diem ací. Ve, ven fum (ATE de La Española a La Canal, tema recurrent del que seguiré parlant-ne, i la cessió de 5 habitatges a l'Ajuntament d'Alcoi per resoldre el problema dels desnonaments) i menysprea a la gent que l'espera per reivindicar coses tan elementals com el cobrament de les prestacions per dependència o la recuperació d'un habitatge digne que els bancs els han arrabassat. El PP valencià va substituir la política per el balafiament i la propaganda. Ara ja no no els queda quasi marge per seguir balafiant els diners públics (això sí patim i patirem les conseqüències durant molt de temps) i únicament els resta la propaganda. Ah sí, i el menyspreu.

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt d’EU a Les Corts Valencianes, Lluís Torró, assegura que aquest desplegament per cedir en lloguer cinc habitatges quan hi ha 500 famílies a Alcoi amb necessitats és “perdre el sentit de la realitat”

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida del País Valencià a Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha catalogat l’actitud del President de la Generalitat, Alberto Fabra, en la seua visita a Alcoi com d’una “vertadera indecència”. Aquestes paraules del portaveu d’esquerres són fruït del “menyspreu que va dedicar a les ciutadanes i els ciutadans que l’esperaven a la porta de l’Ajuntament per parlar amb ells i demanar-li explicacions”.

Segons explica Torró, durant més de tres quarts d’hora i aguantant el fred i l’amenaça de pluja, un bon nombre de veïnes i veïns, membres de la Plataforma dels Afectats per les Hipoteques i membres de la Plataforma en Defensa de la Llei de la Dependència “van esperar estoicament a la porta de l’Ajuntament, arraconats per una presència policial intimidatòria i més que excessiva per poder parlar dos minuts amb el President”.

“Doncs bé –afirma Torró– el resultat va ser molt decebedor. Lluny d’apropar-se per atendre’ls, els responsables de protocol de la Generalitat van canviar, fins i tot, l’itinerari d’entrada i eixida de Fabra per tal que ni tan sols haguera de creuar-se amb elles i ells”. “Aquest gest de desconsideració és la mostra del que passa en l’actualitat al conjunt de la Generalitat. El govern del PP ha perdut qualsevol contacte amb la realitat. Fabra fa un desplegament de mitjans per vindre a Alcoi a cedir en lloguer cinc habitatges quan hi ha quasi 400 famílies que estan a l’espera i amenaçats o amb un desnonament consumat”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)