La consellera Bonig ha de comparéier per a explicar les irregularitats en VAERSA

Faré el comentari breu: és intolerable que s'acomiaden treballadors mentre es malbaraten els diners públics. Amb quina car pots fer un expedient per fer fora a la gent mentre has estat regalant diners a empreses amigues incomplint la llei de contractació i pagant per treballs que no es van realitzar mai? Doncs això és el que ha passat i passa a VAERSA.

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró: "Els responsables d'aquestes irregularitats haurien d'estar al carrer"

El diputat i portaveu adjunt d'EUPV en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha anunciat que la formació d'esquerres sol·licitarà la compareixença de la consellera Bonig en seu parlamentària per a que explique les irregularitats que investiga la Fiscalia en VAERSA. A més, Torró ha recordat que la contractació de l'empresa pública amb Orange Market "és un tema antic que fa molt de temps que ve rodant i que s'ha denunciat en diverses ocasions, de fet la mateixa Sindicatura de Comptes ho va detectar".

Per al diputat de la formació d'esquerres, "no pot passar un dia més sense que es depuren responsabilitats polítiques". "És intolerable que en una empresa com VAERSA, on s'han acomiadat treballadors, es detecten irregularitats que suposen un malbaratament dels recursos públics", conclou Torró qui afegeix: "els responsables d'aquestes irregularitats haurien d'estar al carrer".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)