El Consell o no sap, o no vol, o no pot resoldre els problemes que té amb el València CF

La nota de premsa va eixir el diumenge (disculpeu de nou el retràs) però el tema sembla el conte que no s'acaba mai. Ahir mateix dimitia el president de la Fundació València CF. Tot apunta que hi ha discrepàncies entre els propis patrons nomenats per la Generalitat. Des despropòsit en despropòsit, vaja. Per si no fóra poc (i probablement tinga alguna cosa a veure amb aquesta dimissió), els avals, com assenyalem a la nota, encara no han retornat legament de forma completa a Bankia Tot plegat hi ha un pecat original: la supèrbia incommensurble de Francisco Camps que sembla que es creia una mena de demiürg intocable. Això sí, a l'hora de pagar li tocarà a l'últim que s'alce de la taula: pocaroba.

NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida demana la compareixença del vicepresident Císcar en Les Corts

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha denunciat que el Consell “es comporta al mateix temps com si no fóra el propietari amb els diners quan és l’hora de pagar, però sí que es comporta com a propietari a l’hora de dirigir la fundació”. “El Consell hauria d’aclarir què pensa fer amb tot aquest embolic independentment del que passe finalment amb la sentència. S’haurà d’establir un mapa d’alternatives i haurà de tindre clar quin és l’objectiu final que vol aconseguir”, ha declarat Torró.

“Si l’objectiu últim és que aparega un comprador per al València CF, el que no es pot fer és tirar pilotes fora, com ha fet Císcar”, afegeix el diputat i portaveu adjunt de la formació d’esquerres en Les Corts qui també ha assenyalat: “o no saben, o no poden, o no volen”. Torró ha demanat al Consell que establisca un full de ruta i ha exigit la compareixença de Císcar en Les Corts per a que explique la situació. “Mentre, resulta insòlit que el responsable últim d’aquesta situació, Francisco Camps, continue ocupant un escó a les Corts Valencianes encara que no aparega massa sovint ni exercisca cap tipus de treball actiu”, conclou Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)