És sorprenent l’anul•lació de places de treball de VAERSA

Costa de creure al llegir-ho, però és cert. Hui es publica al DOCV una oferta pública de treball per a VAERSA i als dos dies s'annula. I és que açò de VAERSA no hi ha per on agafar-ho. Pocs dies després el TSJ annulava l'ERO que acomiadava 278 persones. S'ho veien vindre ja? Potser, però la raó que desenvolupem a la nota de premsa sembla més plausible...

NOTA DE PREMSA

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes, Lluís Torró, s’ha referit hui a la misteriosa anul·lació d’una convocatòria de places per part de VAERSA publicada al DOCV. Torró ha recordat que dos centenars de treballadors de VAERSA han sigut acomiadats en l’ERO “sense que hi haja cap tipus de justificació ni criteris de selecció a l’hora d’afectar a uns treballadors o altres” i a més, “entre els col·lectius més afectats estan els treballadors d’espais naturals protegits, que han vist minvar els llocs de treball en un 70%”. El parlamentari autonòmic ha criticat que “entre les places ofertes es troben algunes per a les quals es dement titulacions que molts dels afectats de l’ERO tenen”.
 
Per a Torró, resulta “insòlit” que s’acomiaden treballadors per a després oferir llocs de treball que ocupaven els propis treballadors acomiadats. “No hi ha dubte que aquest fet apunta en una doble direcció: demostra l’abandonament i la marginació de la protecció dels espais naturals en la política de la Conselleria i deixa en evidència les raons econòmiques amb les quals han justificat l’ERO”, ha declarat el diputat d’EUPV qui també s’ha preguntat: “abans no hi havia diners i ara sí?”
 
“Després d’assabentar-se de l’oferta d’ocupació, molts dels afectats per l’ERO en VAERSA van decidir presentar el seu currículum doncs complien els requisits per accedir als llocs de treball. Si ja és estrany que obriren una oferta d’aquestes característiques, encara és més sorprenent que sols dos dies després de la seua publicació, el mateix DOCV publique l’anul·lació d’aquesta oferta sense explicació i signada pel director general de VAERSA, Enrique Simó”, ha declarat Torró qui ha anunciat que presentarà una bateria d’iniciatives parlamentàries sobre l’assumpte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)