dijous, 20 de juny de 2013

El Consell alimenta les sospites sobre Serafin Castellano amb la seua opacitat extrema

Ja ho he comentat altres entrades: el conseller Castellano ha oferit contractes menors a empreses dels seus amics íntims a totes les conselleries per on ha passat. M'imagine que en la seua peculiar (o potser no tant) visió del món això ho trobaran normal. Què collons! (segur que pensen), si són quatre perres i no li fem mal a ningú. I resulta que aquests son els que defenen teòricament la lliure concurrència... Segur que és la llibertat de fer el que els vinga bé amb els diners de tots, que per a això els han votat! Des de l'oposició (EU, almenys) hem insistit en què ens donaren informació sobre aquests contractes. Hauria estat més productiu posar-li ciris a Santa Rita. La cosa torna a ser notícia perquè una misteriosa "Associació contra la Corrupció" ha presentat una querella contra l'amic Serafín per aquesta qüestió davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). Misteriosa perquè tots els mitjans apunten que darrere s'hi troba l'inquietant figura de Blasco. Un avis a navegants?

NOTA DE PREMSA

EU recorda que el fill de Taroncher va rebre quasi 100.000 euros en contractes menors després que esclatés l’escàndol

El portaveu adjunt d’Esquerra Unida en Les Corts, Lluís Torró, ha lamentat l’actitud del Consell amb les adjudicacions de Serafin Castellano al seu amic i soci: “paradoxalment, l’actitud del Consell alimenta la sospita sobre l’actual secretari general del PP”. “Així, “esperem que la justícia actue amb celeritat en aquest assumpte”, ha afegit Torró qui considera que “hi haja o no responsabilitats penals, sembla que existeix una relació estranya i èticament dubtosa entre la família Taroncher i la família Castellano”. “Nosaltres hem intentat fins ara aclarir aquesta qüestió i el Consell s’ha tancat hermèticament a donar qualsevol informació al respecte, la qual cosa reafirma les sospites que evidentment hi ha anomalies i nombroses irregularitats”, afirma el portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts.

Torró declara que “independentment de la via judicial, el que estem demanant al Consell i al propi Castellano és que aclarisquen en seu parlamentària eixes relacions, ja que, si no tenen res a amagar, quedarà tot clar”.

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes ha recordat que segons una resposta parlamentària de l’ex conseller de Sanitat, Luis Rosado, durant l’exercici 2011 l’empresa del fill del soci de Castellano va rebre 98.376,52 euros en contractes menors. “Inclús després de l’escàndol, Castellano continuà adjudicant a la família Taroncher, encara que en aquest cas a l’empresa del fill”, ha denunciat Torró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada