Cada cop està més clar que hi havia tota una trama organitzada per a beneficiar al constructor amic de Castellano

Un altre tema recurrent, què hi hem de fer. Una vegada vaig escriure a un document el terme "corruptocràcia" i em van bonegar per abusar del llenguatge. Segur que tenen raó, darrerament em van els neologismes, ja ho veieu. Però és que no sé ja com definir el "règim" del PP al País Valencià. Com que tornarem sobre la qüestió, us explique una anècdota (una cassussa, de "cas", en diem a Alcoi). Després d'un tens debat amb el conseller Castellano a una comissió (tensió provocada per la reiteració de les mentides, mitges veritats i arguments impropis), se'm va apropar i em va preguntar si tenia alguna cosa personal contra ell. No té mes importància, però demostra quina és la seua concepció de la política: si l'ataque no és per que faça les coses millor o pitjor (en aquest cas es tractava de política contra els incendis, però no feia massa que havíem fet una nota sobre el cas Taroncher) sinó perquè el vull malament. Segur que pensa que el que ha fet és el que fa tothom. No és cert, no ho fa tothom (ni tan sols dels seus), el problema és que es considera normal. I com a ciutadans els ho hem consentit, què conste.

NOTA DE PREMSA

EU exigeix la compareixença en la comissió de Sanitat de la directora general de recursos econòmics de la Conselleria de Sanitat

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha demanat al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, que ordene una investigació interna sobre les adjudicacions a les empreses de la família Taroncher, tal com va fer amb el cas de la cooperació. “Cada cop queda més clar que les empreses de la família Taroncher depenien dels favors polítics de l’actual secretari general del PPCV i del seu àmbit d’influència”, ha declarat Torró, qui considera “insultant” que la empresa facturés pels treballs a l’hospital La Fe barrejant factures amb les obres de la casa de l’aleshores directora econòmica del centre sanitari”. “Cal que María Fernanda Saíz comparega en la Comissió de Sanitat de Les Corts per tal que explique aquest tèrbol assumpte”, ha demanat Torró.

Per a Esquerra Unida “cal que Fabra obri els calaixos i ens proporcione tota la informació sobre la contractació amb la xarxa d’empreses de la família Taroncher que, fins al dia de hui, ens han estat negant sistemàticament”. “Què farà Fabra si finalment imputen al seu conseller de Governació per aquest cas”, s’ha preguntat el portaveu adjunt de la formació d’esquerres.

Torró ha afegit que si finalment María Fernanda Sáiz resulta imputada “haurà de ser fulminantment destituïda, seguint la doctrina de Fabra amb els presumptes corruptes”. Finalment, el portaveu adjunt d’EUPV ha demanat a la directora general de recursos econòmics de la Conselleria de Sanitat que “aclarisca, si és que pot provar documentalment que no té res a veure amb les acusacions, qui va pagar les factures”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)