diumenge, 25 d’agost de 2013

Hi ha mala fe de l'empresa de les ressonàncies i connivència de la Conselleria amb les seues pràctiques abusives

Per a Esquerra Unida, les ressonàncies “han de tornar a ser un servei públic”

Segons ha declarat el diputat i portaveu adjunt d'EUPV en Les Corts, Lluís Torró, l'informe de la Sindicatura de Comptes sobre la privatització de les ressonàncies és un "escàndol majúscul" que no té més raó que “beneficiar les empreses concessionàries, alguna d’elles amiga del Partit Popular”. “És una immoralitat que passe tot açò mentre es retalla el pressupost en sanitat, es privatitza, s’introdueix el copagament sanitari, es redueix el llistat de medicaments del servei públic o es deixa fora del sistema l’atenció a les persones sense papers”, ha manifestat Torró qui també ha assenyalat que la pròpia Conselleria "no hauria d'haver tolerat que es presentés una auditoria en la qual una tercera part de la contractació no estava auditada". La formació d'esquerres ja va anunciar que demanarà la compareixença del conseller Moragues en Les Corts per a explicar el cost de les ressonàncies.
 
Esquerra Unida ha vingut denunciant des de fa anys que la privatització de les ressonàncies magnètiques constitueix un autèntic lucre per a negocis privats i una ruïna per a les finances públiques, al mateix temps que ha vingut exigint la tornada d’aquestes proves a la sanitat pública. "La Conselleria intenta justificar allò injustificable", afegeix Torró.
 
“El conseller Llombart està obligat a comparèixer i donar explicacions tant del procés privatitzador de les ressonàncies com de la nefasta gestió que s’ha fet de les mateixes durant aquests anys”, ha declarat el portaveu adjunt qui considera que la Conselleria de Sanitat demostra una “gestió ineficient i un tracte de favor a les concessionàries”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada