dimecres, 16 d’octubre de 2013

Tot el que anem coneixent sobre el projecte Castor evidencia la connivència amb Florentino Pérez


Marina hui ha fet una pregunta al ple sobre el tema de Castor. Li ha recordat a Castellano que no han fet res i que, de fet, quan van tindre una ocasió de pronunciar-se (al 2008 a iniciativa nostra) ho van fer favorablement. La Generalitat, a pesar de les ostentacions de Castellano a la seua resposta (i mira que li costa poc "fardar"), no ha fet res que no haja segut donar-li facilitats a ACS. Ni tan sols ha estat capaç ara de demanar públicament que es tanquen les instal·lacions sense costos per a les administracions públiques.

Aquesta setmana, a més, ens hem assabentat que l'empresa era coneixedora del perill de fuites de gas. Què voleu que hi pensem? Tot apunta a una conxorca entre les autoritats i els inversos de Castor, en aquest cas l'empresa ACS, amb Florentino Pérez al capdavant. Sembla com si tot s'haguera pactat en la llotja d'un estadi de futbol. Demostra amb claredat meridiana que tot el món era conscient que aquest magatzem podria presentar problemes seriosos.

Anem a exigir respostes sobre aquesta qüestió en el Congrés dels Diputats. El Ministeri d'Indústria ha de donar compte fins a quin punt coneixia els riscos, i ho traslladarem a la Fiscalia per a que aquesta, amb la seua investigació oberta ja, tinga més elements per tal d'arribar al fons de la qüestió. Entenem que tot el que està passant és molt greu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada