L’operació de rescat de Kelme fou una ruïna desastrosa que han acabat pagant els treballadors

Com ho diuen en castellà? De aquellos polvos, estos lodos, o una cosa semblant. La dita no pot ser més pertinent. El PP a través dels seus instruments institucionals i els seus instruments financers (caixes d'estalvi incloses) es van dedicar a promoure una reconversió productiva majúscula; bescanviaven indústria per rajola. Li van salvar el cul a l'empresa de calcer esportiu il·licitana Kelme, implicant la CAM en un "pelotazo" immobiliari en tota regla. Allò no va eixir molt bé, però tampoc no va suposar la solució per a l'empresa industrial que ara es planteja en acomiadar una bona part dels seus treballadors. Algú dubta qui és el responsable de la crisi, qui se'n ha beneficiat i qui la va pagar i continua pagant-la?

NOTA DE PREMSA

EU demana la compareixença del conseller d’Economia i del director de l’IVF sobre les gestions fetes en Kelme

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts Lluís Torró, ha demanat la compareixença del conseller d’Economia i del director de l’Institut Valencià de Finances per a que expliquen “com és possible que havent rescatat a l’empresa Kelme, ara aquesta presente un Expedient de Regulació d’Ocupació”. Per a Torró, “aquesta operació fou de caràcter urbanístic i una ruïna”. “És inexplicable que després d’una ruïnosa operació urbanística a tres bandes entre l’IVF, l’Ajuntament d’Alacant i l’empresa, aquesta última presente un ERO”, ha explicat el diputat autonòmic.

Torró ha destacat que “és imprescindible que la Conselleria d’Economia i l’Institut Valencià de Finances donen comptes a Les Corts sobre tot el procés des del principi i sobre el que està passant en aquests moments”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)