dimecres, 11 de desembre de 2013

L’operació de rescat de Kelme fou una ruïna desastrosa que han acabat pagant els treballadors

Com ho diuen en castellà? De aquellos polvos, estos lodos, o una cosa semblant. La dita no pot ser més pertinent. El PP a través dels seus instruments institucionals i els seus instruments financers (caixes d'estalvi incloses) es van dedicar a promoure una reconversió productiva majúscula; bescanviaven indústria per rajola. Li van salvar el cul a l'empresa de calcer esportiu il·licitana Kelme, implicant la CAM en un "pelotazo" immobiliari en tota regla. Allò no va eixir molt bé, però tampoc no va suposar la solució per a l'empresa industrial que ara es planteja en acomiadar una bona part dels seus treballadors. Algú dubta qui és el responsable de la crisi, qui se'n ha beneficiat i qui la va pagar i continua pagant-la?

NOTA DE PREMSA

EU demana la compareixença del conseller d’Economia i del director de l’IVF sobre les gestions fetes en Kelme

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts Lluís Torró, ha demanat la compareixença del conseller d’Economia i del director de l’Institut Valencià de Finances per a que expliquen “com és possible que havent rescatat a l’empresa Kelme, ara aquesta presente un Expedient de Regulació d’Ocupació”. Per a Torró, “aquesta operació fou de caràcter urbanístic i una ruïna”. “És inexplicable que després d’una ruïnosa operació urbanística a tres bandes entre l’IVF, l’Ajuntament d’Alacant i l’empresa, aquesta última presente un ERO”, ha explicat el diputat autonòmic.

Torró ha destacat que “és imprescindible que la Conselleria d’Economia i l’Institut Valencià de Finances donen comptes a Les Corts sobre tot el procés des del principi i sobre el que està passant en aquests moments”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada