Ja no som nosaltres, l'Audiència de València critica l'opacitat del Consell defensant Serafín Castellano

La justícia ja s'ha posat en marxa, arran de les recerques i la insistència en obtindre informació d'EU finalment han arribat als jutjats els contractes de Serafín Castellano amb el grup d'empreses Taroncher. Els qui heu seguit aquest bloc ja sabeu de què va la cosa (en cas contrari, tan sols heu de pitjar ací). Fabra s'ha desfet d'un grapat d'imputats de les primeres fileres del PP però tot apunta a que ens podem trobar amb una traca final d'imputacions just abans de les eleccions... al lloro!

EU demana la dimissió immediata del delegat del Govern

El diputat d’EUPV en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha destacat que el delegat del Govern, Serafin Castellano, hauria de “dimitir immediatament” perquè “l’Audiència de València diu que cal investigar les seues adjudicacions al seu amic íntim, José Miguel Pérez Taroncher”. “Davant les evidències tan grans com són les relacions íntimes entre les dues famílies i que les empreses de Taroncher s’han lucrat fent negocis directament amb les conselleries per les que ha anat passant Serafín Castellano, era evident que totes les excuses que fins ara s’havien donat per a no tirar endavant eixa querella eren excuses de mal pagador perquè l’evidència és molt clara i la pròpia justícia ha d’investigar aquests fets”, denuncia Torró, qui recorda que de fet “són una part de les preguntes d’Esquerra Unida les que donen a la justícia peu per a tirar endavant per eixa via que, per una altra banda, és allò més natural”.

“Resulta molt significatiu que l’Audiència de València critique l’opacitat del Consell, que s’ha negat a respondre a part de les nostres preguntes i sol·licituds de documentació”, afirma el diputat d’EUPV en les Corts Valencianes. Torró també s’ha preguntat “què haguera passat si el Consell haguera respost diligentment a les nostres sol·licituds”. “Segurament tot haguera anat molt més ràpid i de fet no entenem perquè el propi Castellano no ha aclarit la situació, prolongant uns fets que taquen la imatge del Consell i de la Delegació del Govern”, destaca el diputat d’esquerres qui també es pregunta què passarà si imputen a Castellano, que hui en dia és el màxim representant del Govern de Mariano Rajoy al País Valencià”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)