Torró denuncia la desídia del Consell en matèria educativa

Lluís Torró, cap de llista d'EUPV per les comarques d'Alacant, denuncia que hi ha diners per a la Copa Amèrica però no per a l'educació dels nostres fills

El cap de llista d'Esquerra Unida per Alacant, Lluís Torró, exigeix al Consell que faça front al deute que té amb els col·legis de primària pel menjador esocalr de les comarques d'Alacant i que s'apropa als 6 milions d'euros.

Torró no entén com "mentre hi ha diners per a projectes destinats a l'èlit com la Copa Amèrica, no hi ha diner per a l'educació dels nostres fills". El candidat es pregunta "on està el diner que fins a aquest curs arribava als col·legis de primària" i que a data de hui encara no ha arribat.

Torró denuncia aquest fet com un exemple més de la desídia i abandó per part del Consell en matèria d'Educació que "manté els xiquets i els joves en barracons amb una temporalitat que ja sembla eterna".

Finalment Torró recorda que per a Esquerra Unida l'escola pública serà la destinatària dels pressupostos d'Educació, un finançament que done més a qui més ho necessite compensant tot tipus de desigualtats d'origen. Els pressupostos hauran de servir en primer lloc per a que la Conselleria, en coordinació amb els ajuntaments, planifique i conforme una xarxa de centres públics que cobresca tota la necessitat de places escolars en condicions dignes, des de els 0 anys fins l'accés a l'Universitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson