NOTA DE PREMSA

EU diu que el PP “s'està quedant sol” defensant un model econòmic “esgotat i depredador”

El candidat de Compromís Lluís Torró augura un col·lapse en la indústria turística i en l’economia en general si no és produeix un canvi de rumb a les eleccions

El cap de llista de Compromís per la circumscripció d’Alacant, Lluís Torró, ha ressaltat aquest matí que el Partit Popular “s’està quedant sol defensant un model econòmic de turisme barat i desarrollisme urbanístic que està esgotat, que condueix a un carreró sense eixida, i que, a més, és depredador del territori i dels nostres recursos naturals”, ha dit després que la patronal turística Exceltur haja alertat ahir a Benidorm que el creixement urbanístic actual no és sostenible.

“El PP ha impulsat, emparat i protegit un model de beneficis empresarials milionaris i immediats, amb l’afavoriment de l’especulació urbanística i la construcció sense mesura ni control, que al curt termini ha generat creixement econòmic però que, en el mitjà i llarg termini, ens va a conduir a una situació molt complicada de gestionar estiga qui estiga en el govern”, ha explicat el candidat.

Torró, en eixe sentit, va augurar que per eixa via “assistirem a la sobresaturació de la indústria turística i a un model sense valors ambientals i gens competitiu, com estan advertint els empresaris del sector”. “Si afegim la desacceleració urbanística i el fet que el Consell no mou un dit per fer front a les crisi de la indústria i l’agricultura, ens podem enfrontar a problemes molt seriosos que repercutiran en la destrucció d’empreses i de llocs de treball”.

El candidat de Compromís, en tot cas, va assenyalar que la situació “és reversible sempre que el PP no siga el partit encarregat de governar ni es produïsquen majories absolutes”. “Hi ha alternatives, que passen per la diversificació del model econòmic, la qualitat, la investigació i la recerca de nous models de producció més ecològics, però per això és precís generar un canvi a les eleccions”, va concloure.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell