EU insta al govern valencià a liquidar la seua participació en Terra Mítica

El diputat Lluís Torró exigeix al Consell col·laborar amb la Justícia “si no vol continuar vinculant-se a l’obscura trama del parc temàtic”

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida-Compromís a les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha exigit aquest matí al govern valencià que liquide “el més prompte possible la seua participació en Terra Mítica després que es vaja demostrant, dia a dia, que la gestació del parc responia, bàsicament, a obscurs interessos econòmics d’empreses vinculades a l’entorn del PP”.

Torró feia referència així al fet que l’Abogacia del Estado haja avaluat en 4,5 milions d’euros el frau vinculat a les factures falses de Terra Mítica, un fet que, a criteri de Torró, “posa en evidència el que hem estat denunciant en Esquerra Unida des del principi de la gestació del parc, i és que l’objectiu no era potenciar el turisme, sinó generar negoci fàcil, ràpid i en alguns casos fraudulent per a un grapat d’aprofitats. Tot, amb el vist-i-plau necessari de l’anterior president de la Generalitat”.

A més d’insistir en la necessitat que el govern es desvincule del parc, el diputat ha exigit al Consell “la total i incondicional col·laboració amb la Justícia, facilitant tota la documentació i impulsant les investigacions internes que calga per posar un poc de llum en aquest despropòsit”. “Tot, si no vol continuar vinculant-se a l’obscura trama del parc temàtic”, va afegir.

“L’anterior president, Eduardo Zaplana, està sota sospita i fa temps que no hauria de tenir cap càrrec públic, però Francisco Camps, amb la seua actitud, s’està convertint en còmplice de la situació”, conclogué.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell