NOTA DE PREMSA

EUPV critica l’escàs pressupost que el Consell destina als problemes “importants” del sector turístic

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, lamenta la diferent vara de mesurar del Consell, “qui es gasta quantitats econòmiques astronòmiques en els grans esdeveniments esportius, però no aten les veritables problemàtiques del sector”

Torró assenyala que el turisme al País Valencià pateix greus problemes que haurien d'atendre’s, com són el tipus d’oferta, “poc diversificada i abocada al sol i la platja o la poca atenció al turisme rural i al turisme d’interior”.

"El Consell sols pensa en promocionar la marca turística “Comunitat Valenciana” en competicions esportives, amb, per exemple, convenis amb l’Hèrcules CF SAD i Fuster Events Esportius, S.L., però no es preocupa per la situació difícil que arrossega el turisme al País Valencià”, critica el diputat autonòmic d’EUPV.

“És increïble que l’Agència Valenciana del Turisme destine un montant de 1’2 milions euros per a dur a terme aquestos convenis. Aquesta entitat ha de tenir en compte que la seua misió és impolsar i executar la política turística de la Generalitat. Millorar la seua imatge, és principalment resoldre els problemas que fan que aquesta es deteriore”.

Torró afirma que destinar aquestes quantitats econòmiques a convenis esportius “és una despesa desorbitada, tenint en compte que les arques no estan sobrades i que els pressupostos destinats al sector turístic són molt escassos”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson