NOTA DE PREMSA

EUPV demana a la Conselleria que prenga mesures contra la plaga de conills que afecta les vinyes d’Utiel-Requena

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, preguntarà en les Corts al conseller de Medi Ambient quines són les actuacions que estan duent-se al respecte i si té coneixement de les causes exactes d’aquesta plaga

Torró ha alertat sobre els efectes adversos que pot causar en les vinyes de la comarca d’Utiel-Requena aquesta plaga de conills, la qual s’arrossega des de mitjans del passat mes d’abril i ha causat la preocupació dels llauradors de la zona.

“Aquesta plaga no sols pot ocasionar fortes pèrdues per a les collites vinents, sinò que fins i tot, podria en alguns casos, provocar les pèrdues de conreu”, afirma Torró.

El diputat autonòmic d’EUPV preguntarà a la conselleria si té coneixement sobre aquesta situació, i sobre quines poden haver sigut les causes de la plaga: “si pot haver tingut alguna cosa a vore la repoblació què prèviament ha autoritzat la pròpia conselleria, a la Societat de Caçadors de la zona”, afegeix Torró.

“Volem saber si el Consell pensa prendre alguna mesura concreta al respecte, perquè no es pot donar l’esquena a aquest problema que, insistim, pot ocasionar pèsimes conseqüències econòmiques per a la comarca i l’agricultura”, conclou el diputat d’EUPV.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson