NOTA DE PREMSA

EUPV proposa en les Corts la prohibició dels conreus transgènics al País Valencià

La proposició no de llei, que es tractarà en la pròxima comissió de Sanitat, demana també que el País Valencià es declare com a Territori lliure de Transgènics. El diputat autonòmic d’EUPV, Lluis Torró, afegeix que la producció transgència “ataca els aliments naturals de la terra i suposa un fort i perjudicial predomini de la industria agroalimentària”

Actualment ja són més de 200 les regions i 4.500 els municipis que en la UE han manifestat la seua voluntat de no conrear transgènics. En el cas d’Espanya, són 50 ciutats i quatre comunitats autònomes les què s’han declarat zones lliures d’aliments modificats genèticament i són moltes més les iniciatives que aposten per combatre els transgènics, “una mesura que deuria aplicar-se també al País Valencià”, apunta Torró.

Segons denuncia el diputat autonòmic d’EUPV, “les grans multinacionals de la biotecnologia volen convertir-se en els propietaris de la flora i fauna i privatitzar un patrimoni natural què és de tots. És hora de que el govern valencià es posicione en contra i declare el País Valencià com Territori Lliure de Transgènics”, exigeix el diputat d’EUPV.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson