NOTA DE PREMSA

EUPV condemna rotundament la negativa del Consell a fer front al pagament de les despeses judicials d’Ardystil

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, proposarà a les Corts que inste el Consell a complir l’acord unànim de 1993

Torró ha manifestat el seu “estupor i indignació” davant els continus greuges que l’actitud “mesquina” del Consell provoca als afectats per l’anomenada “síndrome Ardystil”. Aquestes declaracions han estat provocades en fer-se públics els arguments que els serveis jurídics del Consell han esgrimit front a la reclamació a la Conselleria de Treball davant el TSJ per a que es fera càrrec dels 540.000 € de les despeses judicials.

El diputat autonòmic d’EUPV indica que no és admissible que el Consell no reconega com a vinculant un acord unànime de la Comissió de Política Social i Ocupació de les Corts adoptat el 8 de febrer de 1993. “Si la decisió unànime dels representants electes del poble valencià no és vinculant, no sé que ho pot ser doncs”, ha senyalat Torró que, a més, expressa la seua repulsa per l’escàs sentit democràtic i la nul·la sensibilitat social que manifesta el govern valencià del PP.

“És per això que, com hem fet ja en incomptables ocasions des de l’inici d’aquest lamentable esdeveniment, tornarem a traslladar a les Corts la qüestió per a que es pronuncien”, indica Torró. EUPV es compromet doncs a presentar una proposició no de llei per la que s’inste al Consell a complir els acords adoptats. Per a EUPV, el govern en mans del PP no vol assumir les seues evidents responsabilitats, perjudicant doblement a un col·lectiu víctima d’unes condicions laborals més pròpies del segle XIX que de finals dels anys XX.

"La solidaritat amb els afectats, per raons socials i per obligació política, no hauria de qüestionar-se en absolut”, ha sentenciat Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson