NOTA DE PREMSA

EUPV sol·licitarà la compareixença del conseller d’Economia per a que explique el lloguer de 60.000 euros a l’any d’un local abandonat en Alacant

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, exigirà les explicacions del conseller Camps, sobre aquest lloguer, ubicat a la plaça Amèrica d’Alacant, i sobre el qual, des de 2003 fins el passat mes de maig, la conselleria porta pagats 300.000 euros, uns 60.000 euros a l’any, “quan estava abandonat i en condicions insalubres”, denuncia Torró. El diputat afegeix a més que el contracte del lloguer obligava a les parts a 15 anys de duració. El local teòricament anava a acollir una oficina d’ocupació que està ubicada en aquestos moments en el carrer Xàbia

Segons explica Torró, en juny de 2005 EUPV ja preguntà al conseller d’Economia i Hisenda sobre aquesta qüestió, i el mateix Gerardo Camps assegurà que el local, de 604’7 metres quadrats, anava a acollir un centre del SERVEF, “Camps explicà que encara no hi havia data per a fer les obres de adequació, i a principis de 2006, els veïns de l’edifici, ja havien presentat signatures al conseller perquè el local estava abandonat per la promotora i aquest fet podia suposar un risc per a la salut dels habitants de l’edifici. El conseller ni es molestà en contestar-los”, critica Torró.

Amb les mateixes circumstàncies en els últims dos anys, EUPV ha intentat en diverses ocasions que Gerardo Camps explique a l’opinió pública quina és la situació real d’aquest lloguer, “per què ha estat tant de temps abandonat i pagant-se per ell, malbaratant els diners i ara de sobte, en l’última pregunta que li fem a Camps, el passat mes de febrer, aquest assegura que la conselleria ja no té constància de cap immoble amb aquest nom. És una presa de pèl en tota regla i tot açò fa sospitar que algú està lucrant-se amb els diners de tots els ciutadans”.

Torró acusa al PP “d’estar tirant els diners, són 60.000 euros a l’any el que es gasta la conselleria amb un espai físic que no s’ha ocupat, que no ha servit de res. És una xifra espectacular, si tenim en compte que en sumar tots els anys arriba a un total de 300.000 euros i si es continua així, s’arribarà als 900.000 euros”, adverteix el diputat autonòmic d’EUPV.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell