NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida acusa al PP “d’obstaculitzar” l’activitat parlamentària

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida, Lluís Torró, considera “inacceptable” que encara no s’haja marcat el calendari parlamentari ni establert la data de celebració del debat de política general a les Corts Valencianes. “El PP fa mostra continua de la seua desídia per la institució parlamentaria i sols preten monopolitzar al seu gust la vida política”


Torró assenyala que la celebració d’una junta de síndics hui mateix, “en la què ni tan sols s’ha establert el calendari parlamentari i molt menys la data del debat de política general, és símptoma de que el PP no té cap interés de fer funcionar les Corts Valencianes”.

Per a EUPV, aquesta actuació sols provocarà “l’endarreriment de pràcticament tota l’activitat parlamentària almenys durant dues setmanes. És una falta de respecte a la institució per part del PP, qui a més la utilitza a la seua gana, i subordina el poder legislatiu a l’executiu”.

El diputat autonòmic d’EUPV a més recorda que el PP “sembla que ja s’ha oblidat de les bones intencions de les què feia gal·la a principi de legislatura. S’ha quedat tot com en aigua en cistella”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià