NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida qualifica de “poc clara i hipòcrita” la política hídrica del PP

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, insta al Consell a “reflexionar sobre les seues postures” a favor dels transvasaments “sobretot ara amb un informe del Parlament Europeu, elaborat inclús per un eurodiputat del grup popular, que els desaconsella com a mesura per a resoldre l’escassesa d’aigua”. Torró ha acusat al PP de no tenir una política hídrica clara, “ni ells mateixa saben què defensen. La seua postura és canviant i depen si pertanyen a un lloc emissor o receptor de l’aigua. I en el Parlament Europeu, el mateix, el seu grup s’oposa als transvasaments i Camps presenta tot un informe lloant-los. És vergonyós”.


El diputat autonòmic d’Esquerra Unida a més ha lamentat la doble postura que manten el PP respecte al transvasament del Tajo-Segura, “on també, depenent d’on siguen els diputats del PP es posen a un costat o a l’altre. És lamentable”.

Torró afirma que el concepte de que sobra aigua, “és molt discutible. El PP està duent a terme polítiques que només atenen la demanda d’aigua, sense tenir en compte que aquesta és un bé limitat. Actuen al revés, perquè es deuria controlar que la demanda no s’incrementara i que s’ajustara als recursos. És a dir, racionalitzar l’ús de l’aigua”.

Esquerra Unida qualifica “d’hipòcrita” no sols la postura dels populars, també la del PSOE: “és lamentable la baralla política que tenen dintre dels seus partits i entre ells. Al final són les mateixes posicions. Cap dels dos són capaços de pensar en l’estalvi, l’eficiència i la racionalització de l’aigua, que és veritablement la solució i fins i tot el que mantenen els seus propis grups al Parlament Europeu”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià