NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EU): “Mentre Camps continua amb el seu aire triomfalista, la producció industrial al País Valencià cau estrepitosament”

El diputat autonòmic d’EUPV insta al president de la Generalitat a “corregir la seua política grandiloqüent, que amb dades com aquestes, on vegem la caiguda més gran de la història de la producció industrial al País Valencià (un 16’4%), es comprova la terrible fallida de la seua gestió, basada en grans fastos, què són incapaços de revitalitzar l’economia valenciana”

Esquerra Unida considera que el govern valencià del PP “no es preocupa com deuria per generar riquesa. La seua escala de prioritats és altra: la de les visites del Papa, i la Fòrmula 1, esdeveniments que no repercuteixen en el benestar dels ciutadans i ciutadanes i que tampoc fan que l’economia valenciana millore. I a les proves ens remetem”, subratlla Torró.

El diputat autonòmic d’EUPV insta a Camps a rectificar “no sols el seu discurs triomfalista, aquell de que ací no passa res i tot són grans festes, també ha de posar-se a fer els deures, assumir la seua responsabilitat davant la forta crisi que travessem i posar en marxa mesures per a reactivar la producció industrial”.

Esquerra Unida manifesta a més que els pressupostos per a 2009 “no són els que toquen en una època de crisi, perquè creixen per davall de la inflació. El govern no està a l’altura de les circumstàncies precisament en els comptes referits a la Conselleria de Indústria, perquè aquestos creixen menys que els comptes totals”.

Pel que fa als pressupostos destinats a l’IMPIVA, “aquestos es redueixen en terme absolut, i quasi tot l’augment se’l menja Fira València, qui passa de tenir una partida de quasi 20 milions d’euros a una de quasi 40 milions d’euros. Amb aquestes previsions és difícil veure la intenció del PP de corregir la situació”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)