NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida preguntarà al conseller d’Economia quins criteris segueix la conselleria per resoldre els ERO no pactats

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, recorda que el País Valencià està al capdavant en nombre d’expedients de regulació d’ocupació aprovats i en nombre de treballadors afectats per expedients de suspensió, “així com en segon lloc pel que fa a extinció de contractes. A més segons les dades que ens ha oferit la pròpia conselleria, en resposta escrita, un de cada cinc expedients de regulació (280 de 1.510) no ha comptat amb acord previ entre les parts”

Esquerra Unida ja presentà una bateria de preguntes sobre els ERO al País Valencià, a les què el conseller d’Economia, Gerardo Camps, “únicament responia de manera vaga, sense especificar ni els criteris generals pels quals la conselleria ha aprovat aquestos ERO no pactats ni tampoc si aquestos criteris han variat en els darrers tres anys o s’han aplicat criteris específics en la resolució dels ERO no pactats per sectors o territoris”.

Torró subratlla que la conselleria “ha de clarificar a l’opinió pública aquestos aspectes. Cal recordar que molts dels expedients que s’han aprovat amb acord tenien un informe negatiu previ dels sindicats. I aquest detall sembla que el Consell no estiga interessat en fer-lo públic”. Per a Esquerra Unida, una quantitat com la de 1.510 ERO a tot el País Valencià, “és una xifra que desborda qualsevol situació i que ha provocat moltíssims aturats. Mereixen respostes del govern valencià”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell