NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida insta a la Conselleria a augmentar la vigilància en l’Albufera per controlar la pesca il·legal

El diputat autonòmic d’EUPV, LluísTorró, afirma que la conselleria de Medi Ambient “ha de potenciar la vigilància en el parc i disposar de controls per a que no prolifere la pesca il·legal en la zona, tal i com han denunciat diverses cofradies de pescadors de Silla, Catarroja i el Palmar”

Torró explica que la presència d’’aquestos pescadors furtius “no provoca sols un problema als pescadors de la zona, també suposa un impacte en la fauna del paratge i en la reserva mediambiental. Recordem que el parc natural té zones on està prohibit l’accès i la pesca”.

Esquerra Unida exigeix a la conselleria que augmente la vigilància en el parc, “per evitar que aquestos pescadors proliferen i afecten l’espai protegit amb la pesca il·legal, amb els seus utensilis per a dur-la a terme –xàrxies , etc.- i amb la poca cura que tenen amb la neteja de la zona”.

El diputat d’EUPV afegeix que aquestos comportaments “no poden obviar-se i quedar impunes. Les captures massives de peixos a l’Albufera poden fer perillar la reserva”, afirma.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell