NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida exigeix al PP que done explicacions sobre les irregularitats urbanístiques a Ibi detectades per una de les seues regidores

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que la batalla interna en el PP “no pot amagar casos d’irregularitats urbanístiques i menys actuar contra una regidora per haver denunciat aquestes anomalies. Exigim transparència, i una explicació de la direcció provincial del PP sobre aquestos fets”

Torró assegura que els casos d’espionatge “què últimament envolten a l’entorn intern del PP no poden amagar ara qüestions de gravetat com una possible trama d’irregularitats urbanístiques a Ibi”.

Esquerra Unida ha exigit a la direcció provincial del PP que comparega públicament per explicar si aquests fets denunciats per la seua pròpia regidora a Ibi són certs i en el cas de que així fora, quines són les mesures de depuració de responsabilitats que van a prendre.

El diputat autonòmic recorda que Esquerra Unida “ja ha estat de manera continua denunciant casos d’irregularitats urbanístiques a la població d’Ibi. El nostre regidor, Josep Vicent Verdú, ha estat sempre lluitant perquè aquests casos isquen a la llum pública, es castiguen aquestes actuacions i es practique un urbanisme més responsable i sostenible”.

Torró ha denunciat a més que l’equip de govern d’Ibi “estiga actuant de manera fosca en aquesta situació, perquè per primera vegada en 20 anys, ahir no es va permetre a les càmeres de televisió accedir a la sessió plenària per poder gravar-la i emetre-la. Això ens fa preguntar-nos què és el que el PP pretén amagar als ciutadans i ciutadanes”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell