NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida exigeix a Camps que explique les adjudicacions del Consell de TDT i els contractes a Ulibarri

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que la imputació d’aquest empresari en la trama de corrupció investigada per Garzón, “és un motiu més perquè Camps done la cara. Cada dia van sumant-se més raons per les què el president del Consell ha d’abandonar aquest silenci insultant per a la ciutadania en el què voluntàriament està immers”

Esquerra Unida considera que fets com que Ulibarri estiga implicat en l’adjudicació d’un projecte urbanístic a Xilxes, en la UTE de l’hospital de Llíria o en diverses promocions públiques “mereixen respostes del govern valencià. Amb la imputació d’Ulibarri, els ciutadans i ciutadanes tenen dret de saber com s’han adjudicat aquestos contractes i si el Consell ha complit la legalitat”.

El diputat autonòmic puntualitza a més que les adjudicacions del Consell de 13 llicències de TDT a l’empresa d’Ulibarri, “també necessiten una explicació, sobretot quan existeix un greuge comparatiu respecte per exemple a l’impediment del govern del PP a la reciprocitat amb TV3. Ens preguntem per què TV3 no i Ulibarri sí”.

Segons afegeix Torró, “les sospites sobrevolen al govern valencià de tal manera que si Camps no compareix públicament, no sols estarà donant credibilitat a aquestes sospites, sinó que estarà atacant directament a la transparència que ha de tenir un govern”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell