NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida qualifica “d’insultant per a la ciutadania” la intervenció de Camps en el plenari

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, acusa al president del Consell de “defugir les seues responsabilitats, no contestar a les preguntes formulades per l’oposició respecte la trama de corrupció que esguita al PP i mostrar, com sempre, una actitud de divinitat en l’hemicicle que insulta a tota la ciutadania”

Torró considera que la resposta oferida per Camps hui en la sessió plenària de les Corts Valencianes, “ha estat tan vaga, inconcreta i manipuladora de la realitat que resulta indignant. Camps s’ha limitat a defugir les peticions d’explicacions que l’oposició ve reclamant des de fa dies. Ha optat, com sempre, per allò del “i tu més”. És una total falta de respecte a la ciutadania, qui està esperant respostes clares i definitives”.

El diputat autonòmic d’EUPV, denuncia que el PP “ha instal·lat una dinàmica d’absència de democràcia en el parlament valencià i en la vida política. L’ocultació d’informació, l’evasió a les preguntes de l’oposició, l’actitud de la presidenta de les Corts retallant el debat, i el discurs buit de continguts i basat en tirar balons fora, insulten als valencians i valencianes que es mereixen compareixences serioses del president del Consell”.

Torró ha afegit que Camps “haurà d’aportar més que evasives a l’hemicicle, per a que la ciutadania i els grups de l’oposició estigam convençuts de que la trama de corrupció investigada per l’Audiència Nacional no implica al govern del PP al País Valencià. És el seu deure polític, moral i institucional”, afirma.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell