NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida insta a la Conselleria a no suprimir dos aules d’infantil i primària del col·legi de Beniarrés

El diputat autonòmic d’EUPV, LluísTorró, afirma que en la comarca de l’Alcoià ja són diversos centres els què són objectes de retalls o tancaments. “El que caldria és que l’administració augmentara la ràtio d’alumnat”

Torró denuncia que la conselleria no potencia els centres rurals agrupats, “per tant ocorren situacions com el tancament de l’escola de Gorga per falta d’alumnes”.

El diputat autonòmic d’EUPV assegura que les ràtios “són massa estrictes i la seua aplicació no té en compte una perspectiva temporal que vaja més enllà d’un horitzó de dos o tres anys”. Torró ha afegit que demanarà explicacions al conseller Font de Mora sobre la supressió de les unitats a l’escola de Beniarrés.

Esquerra Unida ja presentà amb anterioritat una iniciativa en la què sol·licitava a la conselleria que impulsara els centres rurals agrupats, “el problema de despoblament d’aquestos pobles s’agreuja per la manca de serveis. És un cercle viciós, si aquestos serveis, que depenen de l’administració, van eliminant-se, augmentarà la despoblació, i és precisament el que el Consell hauria d’evitar”.

Comentaris

  1. Gràcies per interessar-te per el col·legi del meu poble.

    Si Font de Mora et digna a contestar-te de forma coherent i no amb els desproposit habituals, m'agradaria que em feres arribar la constestació o em digueres on trobar-la.

    Salutacions des de Beniarrés.

    Frederic Jordà, regidor socialista a l'Ajuntament de Beniarrés

    ResponElimina
  2. No et preocupes. Ho tindré en compte. Espere que pugam treure'n alguna cosa positiva. De tota manera seguirem denunciant aquests desproposits i fent tota la pressió que siga possible.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell