Esquerra Unida demana respostes “immediates” al Consell sobre la desaparició dels cursos de formació a aturats durant quatre mesos

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha qualificat la supressió d’aquestos cursos, precisament en un moment de crisi com l’actual, “d’insultant i injust. És una manera més d’abandonar a l’aturat”. Esquerra Unida considera que la desaparició de la formació a les persones desocupades durant quatre mesos, tal i com han denunciat els sindicats, “és la mostra palpable de la mancança de recursos del Consell, de la errònia política de prioritats que duu a terme i de l’absència total d’un pla contra l’atur”

Torró recorda que és el govern autonòmic qui té la “competència exclusiva en aquesta matèria, i creem que és molt greu no sols ja la seua falta d’actuacions, sinó el retall d’aquelles que ja existien. Al final qui paga la crisi i la gestió del PP que l’agreuja són els treballadors que estan en l’atur”.

Esquerra Unida ha anunciat que demanarà explicacions en les Corts al Consell sobre aquesta demora de quatre mesos en els cursos de formació. “És una falta de respecte d’aquest govern cap als ciutadans. És indignant veure com per a coses com la Copa Amèrica hi ha tanta rapidesa i recursos, i per a altres, com aquesta ajuda als aturats, la resposta és la seua desaparició”, critica.

El diputat d’esquerres, a més, subratlla que la formació per a les persones aturades “és una necessitat en aquestos moments de crisi, és una resposta i una solució per a eixir d’aquesta, però sembla que el govern del PP no té cap interès en fomentar-la”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell