EUPV de la Marina Baixa presenta la Convocatòria Ciutadana en la Comarca

NOTA DE PREMSA

Divendres passat, 12 de febrer EUPV de la Marina Baixa va presentar públicament al Centre Social d'Altea la Convocatòria Ciutadana. En el acte, al què van assistir més de mig centenar entre afiliats de diversos municipis de la comarca, simpatitzants i públic en general, va intervenir el Coordinador comarcal David Rodríguez i el diputat autonòmic Lluís Torró. També va estar present el regidor d'EUPV a La Vila Joiosa, José Carlos Gil. L'acte va finalitzar amb una actuació poètic musical a càrrec del cantautor xilè Lucho Roa, el qual va realitzar un homenatge al poeta uruguaià Mario Benedetti, mort el 2009

La presentació de la Convocatòria ciutadana s'enquadra dins de la línia de refundació iniciada fa quasi un any per IU/EU després de la celebració de la seua darrera Assemblea i en la que va eixir triat l'actual coordinador Cayo Lara.

Sota el manifest “Per una comarca d'esquerres”, es van explicar les línies estratègiques d'aquesta convocatòria ciutadana en la Marina Baixa. Enfront d'una comarca marcada per la corrupció política, el transfuguisme polític, la crisi econòmica (més de 15000 aturats en la Marina Baixa), les polítiques especulatives i basades en un model de construcció i turisme depredador, una manca de serveis i transports públics, des d'EUPV es realitza una crida a la ciutadania d'esquerres i progressista per a mobilitzar a la societat civil i política en el seu conjunt. Al mateix temps, es pretén recuperar a aquells afiliats i simpatitzants que s'han allunyat progressivament de l'organització per diverses raons, així com a tots aquells ciutadans que veuen en la política una forma de canviar el sistema cap a una vida més justa i solidària, reivindicant EUPV com l'única força d'esquerres amb capacitat per a desenrotllar polítiques coherents amb l'esquerra.

Al llarg del matí, el diputat Lluís Torró va realitzar un recorregut amb membres del Consell Comarcal d'EUPV per a visitar i realitzar una presa de contacte amb diferents problemes concrets a la comarca.

EUPV seguirà reunint-se amb col·lectius i persones de l'esquerra social i política per a traçar línies de treball en comú a la comarca, tant en la mobilització social com en el pla electoral.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell