Lluís Torró (EU): “El PP força que la Comissió de Canvi Climàtic de les Corts s’inicie sense donar veu a totes les entitats”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic ha explicat que l’abstenció del vot d’Esquerra Unida en la comissió “és la manera que tenim de mostrar la nostra discrepància respecte la poca capacitat del PP d’acceptar propostes de l’oposició relacionades amb la documentació i les compareixences, permetent solament la presència d’un representant d’una organització social, deixant fora a la resta”

Torró afirma que el PP no ha acceptat les propostes que des d’EUPV li han formulat, “per que diverses entitats socials puguen compareixen en la comissió. Sols han permès un representat de l’organització Greenpeace, i han deixat fora a molts altres, així com també a les empreses vinculades amb les energies alternatives”.

Esquerra Unida considera que el PP ha d’entregar als grups de l’oposició en aquesta comissió tota la documentació “que ha realitzat però també aquella pendent d’elaborar-se i que té a veure en la gestió que està duent a terme per a combatre el canvi climàtic, quines són les polítiques que estan seguint-se al respecte. No tenim cap documentació per poder fer un anàlisi previ de la situació”, argumenta el diputat d’esquerres.

Torró conclou que la comissió de Canvi Climàtic de les Corts Valencianes, “hauria d’estar oberta a totes les veus i aportar tota la documentació i material de què disposa, perquè d’altra manera considerem que s’està ocultant la realitat completa a la societat”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)