Esquerra Unida exigeix al Consell que faça complir els compromisos amb Terra Mítica i protegisca la plantilla de treballadors

Així compleix el PP els seus compromisos, facilitant l'acomiadament de treballadors i engreixant les llistes de l'atur

"Extraorinàriament preocupant", així ha qualificat el diputat autonòmic d'EUPV, Lluís Torró, la decisió de l'empresa Aqualandia-Mundomar d'avançar el tancament de Terra Mítica al pròxim mes de setembre i preparar un expedient de regulació d'ocupació (ERE) temporal que podria afectar més del 65% dels treballadors. El diputat exigix que “el Consell done la cara i faça complir els compromisos que es van fer públics en el moment de la firma de l'acord amb l'empresa, entre els que figuraven el manteniment de la plantilla”

“No té cap justificació que a penes tres setmanes després que aquesta empresa prenga les regnes del complex, anuncie mesures tan greus com deixar en el carrer temporalment a 400 treballadors dels 600 de la plantilla”, ha manifestat el diputat d'EUPV. “El conseller Gerardo Camps no pot passar del tema quan ambdues parts van ressaltar públicament com a elements fonamentals de l'acord que no haurien expedients de regulació d'ocupació”, ha afegit Torró.

El diputat dubte que tancar el parc abans del fi de temporada siga una mesura adequada quan altres vegades s'han escomés obres sense tancar i mantenint plantilla. Lluis Torró indica que “els treballadors no poden ser la moneda de canvi d'una gestió ruïnosa que ha deixat un forat importantíssim en les arques públiques” i insta al Consell a què exigisca a Aquamar-Mundomar el compliment dels acords.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson