Esquerra Unida denuncia l’entrega de l’informe sobre finançament redactat pel Comité d’Experts a sols un dia hàbil del plenari de política general

El sistema de finançament autonòmic és clarament injust. Això ja ho sabíem: el País Valencià rebrà recursos per davall de la mitjana, quan es troba per davall també pel que fa a la riquesa. Però això ho hauríen d'haver fet abans. Ara només serveix per alimentar el victimisme i distreure a l'opinió pública de la seua nefasta gestió (la del PP, és clar!)

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, acusa al Consell de no haver facilitat aquest document als grups parlamentaris fins hui mateix, “i això que l’informe estava acabat des del passat 14 de juny. Ens sembla una poca vergonya, una falta de respecte als grups parlamentaris i un exercici més d’aquest govern d’ocultació de la informació fins al final”.

Torró considera que aquest informe, el qual assenyala els seriosos problemes econòmics que li vindran al Consell per un insuficient finançament, “hauria d’haver-se fet públic a la ciutadania fa temps, i l’oposició hauríem d’haver disposat d’ell molt abans que hui. Sembla que el PP segueix en la seua estela de nul•la transparència”, afirma.

Esquerra Unida explica que el document “està signat el passat 14 de juny, la qual cosa indica que el Consell podia haver-nos-el traslladat fa tres mesos. Haurà d’explicar-nos el senyor Gerardo Camps els motius d’aquest tardança, perquè si es crea un comité d’experts, entenem que el seu treball ha de ser públic i entregar-se a la ciutadania i a l’oposició”, sol·licita.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell