Esquerra Unida felicita a les bandes per la pressió exercida al Consell

Les bandes han aconseguit que el PP rectificara (parcialment, si més no), però encara resta el problema dels conservatoris municipals. L'ensenyament musical (com la resta, però una miqueta més) està xorrant sang en el país dels músics

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha mostrat la seua satisfacció per la decisió del Consell d’incrementar les subvencions a la Federació de Societat Musicals. “Aquest acord s’ha aconseguit per la pressió, l’esforç i la lluita de les bandes, i desacredita la gestió que havia dut a terme el conseller Font de Mora fins a que es produí el seu relleu”. Esquerra Unida reclama que el Consell es comprometa també a resoldre la situació dels conservatoris.

Torró reclama que Castellano “no es limite a aquesta actuació i corregisca també el retall de les altres escoles de música, en concret les dels conservatoris dels municipis, els quals molts sobreviuen a base del finançament de pares i ajuntaments, fent aquestos la tasca que hauria de fer la conselleria”, afirma.

Esquerra Unida, a més, destaca que l’actitud del Consell “no pot ser la d’estar provocant continuament amb les seues accions de retalls les mobilitzacions dels col·lectius. El que ha de fer és escoltar, seure i atendre les reivindicacions, no sols de les bandes –com ha fet ara- sinó de la dels bombers, el teatre valencià, la comunitat educativa, els dependents i un llarg etcètera”, manifesta Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell