Esquerra Unida insta a Castellano a complir les peticions de la FSMCV

La federació de bandes està mostrant el camí a seguir per oposar-se als retalls pressupostaris d'un PP que desplega una política profundament anti-social i balafiadora: la mobilització

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, demana al conseller de Governació que prenga bona nota de les reivindicacions sobre el finançament que demana la Federació de Societats Musicals. “Sembla que el PP no és conscient dels problemes que suposa la no arribada de les subvencions a les bandes de música del País Valencià. Li demanem al conseller que escolte les reivindicacion i faça una proposta digna a les necessitats de les bandes”.

Esquerra Unida ha demanat en reiterades ocasions que el Consell actue “per a evitar un col•lapse econòmic en les bandes i societats del País Valencià, les quals, recordem que són un importantíssim bressol de cultura i estan conformades per milers i milers de músics i alumnes”.

Torró afegeix que Castellano “ha d’adoptar una postura dialogant amb la federació, així com escoltar i arribar a un acord. Demanem al Consell que no impose els seus criteris de retall i retard de les subvencions i que prenga consciència de la rellevància de les bandes de música al País Valencià”, subratlla el diputat d’EUPV, qui recorda a més que la petició de finançament de les bandes “arriba quan hagut d’acceptar abans una rebaixa. Resulta per tant incomprensible que el diàleg per part del Consell comence després dels retalls i no abans”.

Esquerra Unida reclama el mateix diàleg en tots els sectors que estan patint el retalls “i que el Consell no espere a les mobilitzacions per a seure’s i intentar arribar a solucions”, reclama Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell