Lluís Torró (EU): “El problema del caos a l’urbanisme valencià no sols és legal, tambè és econòmic i polític”

Cotino trau pit per l'informe de l'advocat i ens torna a acusar dels mals de l'urbanisme valencià: viure per a veure! Cal tindre un pansell molt gran per acusar els qui han denunciat els abusos del model valencià d'haver provocat la crisi de la construcció. Quants diners haurà perdut SEDESA per aquesta raó?

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV en les Corts Valencianes ha assenyalat que l’informe de l’advocat general del Tribunal Superior de Justícia de la UE, en el què es recomana desestimar el recurs de la Comissió Europea contra la Llei Urbanística Valenciana (LUV), “no és l’última paraula, i per descomptat considerem que no avala l’urbanisme valencià que s’ha fet fins ara, perquè aquest no pateix únicament de problemes legals amb els PAI. Lamentablement té una malaltia crònica i molt extensa a altres causes”.

Torró, a més, ha volgut contestar a les declaracions del conseller Cotino: “des d’EUPV no hem de demanar perdó per res. La situació de l’urbanisme valencià ha estat catastròfica des de qualsevol àmbit que es mire, a nivell econòmic, social i polític, i al seu socaire ha estat reproduint-se la corrupció”.

Esquerra Unida recorda que la figura de l’agent urbanitzador, “segueix significant la usurpació de les funcions públiques, i una de les causes de l’urbanisme descontrolat, que afecta a propietaris i consumidors del producte urbanístic”, explica.

Torró ha afirmat que Cotino i el PP “s’avancen molt ràpidament, i els instem a esperar la resolució i no celebrar ja un informe que en absolut és definitiu”, manifesta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell