Esquerra Unida reclama al Consell el compliment de la línia de crèdit per al sector del marbre

La Generalitat li s'omple la boca de defensar els sectors productius però es dediquen just a fer el contrari. Vegeu l'exemple del marbre. El més fort és que tanquen les empreses que manufacturen la pedra mentre que l'exporten en brut per a que la processen a Xina o a Turquia

NOTA DE PREMSA

El grup d’esquerres ha presentat una bateria de preguntes en Les Corts Valencianes, en les què reclama explicacions a la Conselleria d’Indústria sobre el retard en l’aplicació del pla especial per ajudar a aquest sector promès fa exactament un any. “La comarca del Vinalopó segueix sense saber res d’aquest suposada ajuda que va sorgir com a promesa del Consell i de l’Institut Valencià de Finances per a reflotar la indústria del marbre de la zona. Les empreses del sector encara estan esperant els 112 milions d’euros promesos per adquirir crèdits”, ha assenyalat el diputat d’EUPV, Lluís Torró.

Torró critica la “poca paraula” del Consell amb la indústria d’aquesta comarca, “un dels puntals econòmics del Vinalopó, la qual, amb aquestos retards, està sent clarament abandonada per l’administració valenciana”, lamenta.

Esquerra Unida reclama en Les Corts, “no sols una explicació d’aquest retard injustificable, sinó també el compromís plausible del conseller Vicente Rambla per a que s’aprove d’immediat aquest pla de manera definitiva. No calen ja paraules de paciència sinó solucions que ajudes a aquest sector que està patint, com molts altres, els efectes duríssims de la crisi i requereix de la protecció del govern valencià”, apunta Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià