Lluís Torró (EU): “El Consell menteix quan diu que les inversions eixiran del Pla Confiança en lloc dels pressupostos de 2011”

Encara no ens han lliurat els pressupostos (a les Corts, vull dir) però ja sabem que els diners disponibles per a inversions i manteniment dels serveis públics disminuiran considerablement (vora un 5 %). Cal un redreçament urgent i general de les polítiques econòmiques. Com deia un comentari que vaig llegir fa poc, començant per casa però tenint meridianament clar que les alternatives han de ser també espanyoles i europees

NOTA DE PREMSA

El diputat d’EUPV ha fet una primera valoració dels comptes autonòmics, els quals considera que no són una “resposta adient a la situació de tremenda crisi que vivim. L’austeritat que proclama el conseller Camps, no és més que una manera de tapar les vergonyes d’unes arques exhaurides que intenten reduir els sous dels funcionaris i deriven les inversions a un pla fantasma com és el Confiança”.

El diputat d’esquerres afirma que els comptes autonòmics per a l’any que ve “no van a traure’ns de la crisi, ni molt menys. No contemplen mesures que serien tan necessàries com l’augment de la pressió fiscal, amb la posada en marxa de nou, per exemple, d’impostos com el de successions; o el retoc dels trams de l’IRPF, augmentant-los a les rendes més altes i disminuint-los a les més baixes”.

Esquerra Unida ha assenyalat que els comptes de 2011 “no estan confeccionats tenint en compte la realitat. El PP, com sempre, no gestiona en base a les necessitats dels valencians i valencianes, i la situació de les arques autonòmiques, a més, està entrant ja en la UCI”, critica.

Comentaris

  1. Fa temps que els pressupostos dels ens públics no passen de ser un desideràtum, és a dir, són un simple quadre de nombres res basat en la realitat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell