Esquerra Unida reclama la compareixença de Gerardo Camps sobre l’emissió d’abonaments de deute

El Consell té l'aigua al coll. Per no tindre, no té ni diners per a segells. Per això, han llançat una emissió de deute públic a la que li han donat un cert caire patriòtic. El to de Gerardo Camps recordava a la propaganda dels bons de guerra de la Segona Guerra Mundial. No sembla raonable fer aquestes actuacions i després no donar cap tipus d'explicació. Serà molt difícil aconseguir que Camps comparega i reta comptes sabent que les Corts es disoldran abans de la Magdalena, però sempre cap la possibilitat que vullga fer-se propaganda...

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera que el conseller haurà d’explicar a la cambra autonòmica aquesta actuació del Consell, “la qual teòricament s’allargarà fins el pròxim 17 de desembre, i de la què no sabem més que el que ha publicat la premsa. Demanem simplement que Camps explique en Les Corts els detalls sobre aquesta emissió de títols de deute, com està funcionant i quins són els beneficis que s’estan aconseguint per a les arques públiques”.

Esquerra Unida considera que l’emissió d’aquestos abonaments de deute “té molts significats i entenem que Gerardo Camps ha de comparèixer davant Les Corts per explicar quant deute s’ha emés, fins a quan, quins són els motius i si aquestos responen a l’enorme crisi financera de les arques de la Generalitat i a la necessitat de pagar als proveïdors, tal i com ja han avançat els mitjans de comunicació”, afirma Torró.

El diputat d’esquerres demana la compareixença del conseller “perquè creem que una setmana després d’aquesta emissió de títols, la cambra autonòmica mereix una explicació, així com conéixer quines intencions té el Consell per a un futur i si pensa ampliar la mesura més temps”, reclama.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià