El Consell està cobrint a Rajoy amb les prospeccions petrolíferes i actuant contra el medi ambient al País Valencià

Una vegada més, el govern torna a amenaçar amb continuar autoritzant prospeccions petrolíferes a les costes valencianes. No vaig a reiterar més arguments. Ho he repetit tant que ja em fa mal la boca i, a més, els arguments cauen pel seu propi pes. La notícia és que anem a traslladar-ho a Madrid a través del nostre diputat Ricardo Sixto.

NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida anuncia que portarà totes les iniciatives parlamentàries a Les Corts i al Congrés “per frenar aquesta bogeria”

El diputat autonòmic d’EUPV afirma que el PP “ha entrat en un bucle d’hipocresia i està jugant a dues baralles, perquè és incapaç de pronunciar-se sobre aquestes prospeccions ara que Rajoy ha arribat a la Moncloa”. Torró reclama al Consell que prenga la postura contrària a aquestes prospeccions, tal i com mantenia fins ara. “Ens preocupa la greu amenaça que suposaran aquestes activitats per a diversos Parcs Naturals, entre ells les Illes Columbretes, l'Albufera i el Montgó, tots ells indrets protegits per llei”.

Esquerra Unida ha anunciat que portarà a les Corts i al Congrés, a través del seu diputat, Ricardo Sixto, “totes les iniciatives parlamentàries que facen falta per parar aquesta barbaritat. Tos dos governs han de vetllar pels interessos dels valencians i valencianes i del medi ambient. El dany que suposaria aquestes prospeccions per a la flora i fauna marina seria enorme, tal i com ja han posat de manifest els grups ecologistes en reiterades ocasions, les quals han destacat els danys a la Posidònia, i als bancs de peixos, a més del risc d'accidents que poden provocar vessaments de cru”, adverteix.

Torró subratlla: “no pot primar-se l'interès econòmic, i deixar-se de banda la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. El govern valencià està sotmès als dictàmens de Rajoy, està fent un viratge sobre aquest assumpte molt preocupant, sols per no ser una pedra en la sabata del govern central”, critica.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià