EUPV adverteix el PSPV que "pactar amb el dimoni" per degastar al Consell "té un cost polític molt alt"

Lluís Torró, candidat d’EUPV a Les Corts per Alacant: “El missatge que envien PP i PSPV a la ciutadania és que la disputa política és una pantomima perquè alhora de la veritat es posen en allò fonamental”

El candidat d’EUPV a Les Corts per les comarques del sud, Lluís Torró, qualifica el pacte entre socialistes i zaplanistes de “molt incongruent” perquè “per desgastar al Consell no val tot i pactar amb el dimoni té un cost polític molt alt”.

De la mateixa manera, Torró critica la política de la CAM als darrers temps posada en marxa pel PP “les caixes d’estalvi s’han convertit en agents especulatius al servei de la política de destrucció del territori de la dreta, en lloc de plegar-se al seu paper social que hauria de consistir, entre d’altres coses, en posar en marxa projectes per construir habitatges socials i protegits per garantir l’accés a la vivienda a la rendes més baixes”.

Pel que fa al pacte entre els de Pla i els de Zaplana, el candidat d’esquerres assegura que “el missatge que envien els grans partits a la ciutadania és que la disputa política és una pantomima perquè alhora de la veritat tos dos es posen d’acord en qüestions fonamentals”.

El PSPV-PSOE manté –diu Torró– una política erràtica un dia s’enfronta a Zaplana als tribunals i al dia següent pacta la direcció de la Caixa d’Estalvis del Mediterrani. Així és impossible la unitat d’acció de l’esquerra imprescindible per oferir una alternativa consistent i inequívoca al Partit Popular”.

El candidat d’esquerres reclama els socialistes que “rectifiquen” i elaboren “una estratègia comú amb Esquerra Unida” per tal de traslladar que existeix “una altra forma de fer política” perquè si no és així “estaran més a prop del govern actual que de l’alternativa de futur”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson